Events

EVENT HOSTESS

U organiseert een event en heeft behoefte aan ervaren hostesses die begrijpen waar het om gaat. Maandenlange voorbereidingen, het eventproces van a tot z in kaart brengen. Een succesvol event gaat om de details. Pink Rebel heeft jarenlange ervaring in het top segment in de evenementenbranche, en begrijpt de details.

Nationaal en internationaal, de kritische opdrachtgever komt steeds terug bij Pink Rebel. Van toonaangevende zakelijke congressen in binnen en buitenland, netwerkbijeenkomsten van de top van het Nederlandse bedrijfsleven, begeleiding van hoogwaardigheidsbekleders, tot VIP ontvangsten bij grootschalige Nationale publieksevenementen. Pink Rebel is specialist op gebied van hospitality, en weet door de jaren heen te onderscheiden. Dat onderscheidend vermogen in hospitality  is onze drijfveer, en juist datgene waarom onze opdrachtgevers steeds kiezen voor Pink Rebel.  

 

Werkzaamheden Event hostesses;

 

·      Ontvangst van gasten en relaties en een veilig gevoel geven

·      Begeleiden en informeren van gasten

·      Garderobe services

·      Event begeleiding en ondersteuning event manager

·      Sprekers begeleiding

·      Time management

·      Coördineren van persoonlijke ontmoetingen tijdens het event

·      Gasten registratie, e-tickets scannen

·      Bewaken van gastenlijst

 

 

In een wereld waarin tijd schaars is en technologie zorgt voor verregaande standaardisatie, is persoonlijke aandacht het grootste goed wat je iemand kan geven.

Back to Top