What we do

Wij zijn een fullservice hospitality bureau, en gespecialiseerd in het inzetten van representatieve hostesses en hosts binnen de high-end event branche en het zakelijke segment. Pink Rebel werkt voor toonaangevende bedrijven, exclusieve merken en (inter)nationale organisaties.
about us

Pink Rebel

‘It’s the Rebel heart, that sets us apart’

Pink Rebel, Revolution in Hospitality. Wij zijn een fullservice hospitality bureau, en gespecialiseerd in het inzetten van representatieve hostesses en hosts binnen de high-end event branche en het zakelijke segment. Wij zijn bekend met de specifieke wensen en hoge standaard in deze niche, en begrijpen wat het verschil maakt. Pink Rebel werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, hoger opgeleide hostesses en hosts, zij worden getraind om de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers en hun gasten te overtreffen.

Pink Rebel is een begrip, als het gaat om professionaliteit, en gastvrijheid. Daarnaast hebben wij een goede reputatie opgebouwd, als het gaat om styling, visagie en conceptontwikkeling. Altijd vernieuwend, en volgens de nieuwste trends, stijlvol en onderscheidend.

Pink Rebel werkt voor toonaangevende bedrijven, exclusieve merken en (inter)nationale organisaties. Welke taak onze Rebels ook vervullen, altijd zijn zij uw visitekaartje en slaan zij de brug tussen uw bedrijf en uw relaties. Of het nu gaat om uw zakenevent, conferentie of feest, werken met Pink Rebel garandeert grensverleggende gastvrijheid.

 

Who we are

Wat het meest over ons vertelt, is dat wij beginnen met u. Wat kunnen wij doen voor u? Pink Rebel is opgericht door Debby Verheij. Haar kennis en ervaring deed zij op tijdens haar internationale carrière o.a. bij illusionist Hans Klok. Hierdoor is zij bekend met de behoeftes en hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers. Samen met Robin, Roos en Josilene vormt zij het enerverende team binnen Pink Rebel.
 • Debby Verheij

  Owner & Founder

  Debby Verheij

  Owner & Founder

 • Robin de Haes

  Operationeel Manager

  Robin de Haes

  Operationeel Manager

 • Josilene Nascimento

  Office Manager

  Josilene Nascimento

  Office Manager

What People say

Wat zeggen onze oprdrachtgevers over Pink Rebel?

«

Alleen maar lovende woorden voor de Rebels. Super proactief en stellen de juiste vragen. Een 10 voor de Rebels!
»

«Pink Rebel levert top service. Van het inplannen van rebels, het tussentijds contact, het verzorgen van de kleding…alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Mijn contact met Sterre is erg fijn en er kan adhoc geschakeld worden indien nodig, ook houdt ze rekening met specifieke wensen. Sterre blijft altijd uiterst professioneel en correct; precies zoals ik het bedrijf Pink Rebel ken. De Rebels verschijnen met een glimlach op de werkvloer en weten de handen uit de mouwen te steken; wel zo fijn in Rotterdam 😉 Ik vind het erg fijn dat wij ons team op regelmatige basis kunnen aanvullen met de Rebels van Pink Rebel.»

«

Bijzonder goed!
De aanpak en productiviteit van Rebel Ashley is ronduit bijzonder te noemen.
Al op de eerste dag weet zij indruk te maken met haar aanpak, zij ziet, neemt waar en onderneemt actie. Zowel aan de telefoon als direct in onze showroom.
Geen enkel kopje bleef staan, ze antwoord de telefoon vriendelijk en professioneel. We zijn heel erg blij met haar.
»

«Hele goede ervaringen met de Rebels van Pink Rebel 👠  »

«We waren heel blij met de drie dames! Gewoon zoals we verwachten, meedenken en super vriendelijk. Helemaal goed! Dank weer! »

Back to Top