Over Pink Rebel

Pink Rebel, Revolution in Hospitality. Wij zijn een fullservice hospitality bureau, en gespecialiseerd in het inzetten van representatieve hostesses en hosts binnen de high-end event branche en het zakelijke segment. Wij zijn bekend met de specifieke wensen en hoge standaard in deze niche, en begrijpen wat het verschil maakt. Pink Rebel werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, hoger opgeleide hostesses en hosts, zij worden getraind om de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers en hun gasten te overtreffen.

 

Pink Rebel is een begrip, als het gaat om professionaliteit, en gastvrijheid. Daarnaast hebben wij een goede reputatie opgebouwd, als het gaat om styling, visagie en conceptontwikkeling. Altijd vernieuwend, en volgens de nieuwste trends, stijlvol en onderscheidend.

 

Pink Rebel werkt voor toonaangevende bedrijven, exclusieve merken en (inter)nationale organisaties. Welke taak onze Rebels ook vervullen, altijd zijn zij uw visitekaartje en slaan zij de brug tussen uw bedrijf en uw relaties. Of het nu gaat om uw zakenevent, conferentie of feest, werken met Pink Rebel garandeert grensverleggende gastvrijheid.

 

 

Back to Top